Meist - Kayan Music

Soovime, et vanad muusikainstrumendid mängiksid!

Meist - Kayan Music

Meie püsikliendile on MTÜ Kayan Music vana hea tuttav – MTÜ-ga avasime 2010.ndal aastal muusikainstrumentide komisjonikaupluse, mis toimib edukalt siiani. Aastatega oleme leidnud muusikavaldkonnast endale palju sõpru, püsikliente, meistreid.

Soovime, et vanad muusikainstrumendid mängiksid ning et pillimehed oma instrumente hoiaksid.

Meie aitame pillimeest, kui on vaja hooldada või kui on vaja mõni hoopis parem muusikainstrument või tarvik leida.

Lisaks toovad paljud Eesti meistrid meile müüki käsitööna valminud tooteid, mis on ainulaadsed! Näiteks: trummid, võimendid, kitarrid, vilepillid jne. Kui Sinul on meile midagi huvitavat pakkuda, siis võta meiega julgelt ühendust!

Kayan Music - kasutatud akordionid

Soovid hoopiski uut muusikainstrumenti mitte kasutatud?

Meil on ka uute muusikainstrumentide ja tarvikute kauplus (Kayan Sound OÜ). Loomulikult asub see samades ruumides meiega, seega kui tuled meile akordioneid, kitarre, võimendeid või mõnda muud muusikainstrumenti uudistama, siis saad samaaegselt ka uute instrumentidega tutvuda.

Uute asjade poole peal oleme veebipoodi kayansound.ee välja valinud tooted, mis rikastaksid Eesti muusikapoodide valikut ja pakuksid ka alternatiivset  hinda. Uute toodete poole peal oleme juba 11 aastat selles valdkonnas tegelenud ning meil on hea ülevaade sellest, mille järele on kõige suurem nõudlus. Võtame vastu ka eritellimusi. Kui Te ei leia meie poest midagi, mida teil oleks vaja, siis vajadusel otsime toote ja koostame Teile eraldi hinnapakkumise.

Shopping Cart
Scroll to Top